Over

DE FOTOGRAAF

Al mijn hele leven roep ik (Ellen) “later word ik fotograaf”. Eind 2019 besloot ik dat het er eindelijk maar eens van moest komen. Voor mijn eigen bedrijf Love, Peace & Joy doe ik al enkele jaren zelf de modefotografie. Fotograferen is zo’n ding dat eigenlijk steeds weer terugkomt in mijn leven. Ik heb daarin al verschillende workshops en cursussen gevolgd en ik heb al eerder een paar keer op het punt gestaan de volledige opleiding tot fotograaf te gaan volgen. Maar elke keer was er weer iets waardoor ik dat toch niet doorpakte. Op de laatste dag van 2019 besloot ik mij aan te melden voor de opleiding allround fotograaf bij de Powershoot Academy.

Geen idee hoe ik deze opleiding zou moeten gaan combineren met mijn eigen bedrijf, maar ineens kreeg ik het gevoel; het is nu of nooit. En ik heb er tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Het was ontzettend leuk en leerzaam!

Mensen fotograferen vind ik het allerleukste vanwege de chemie die er kan ontstaan en het resultaat wat daar dan uit kan komen. Dat moment kunnen vangen, maakt voor mij een fotoshoot geslaagd.

Wil je contact met mij opnemen? Stuur een mailtje!